Finalizeaza comanda
Comanda acum online Comanda acum (L-V: 09:00-18:00): 0724 582 769  |  021 425 86 87

Despre Aloe Vera

Aloe Vera, supranumita si “planta miracol”, este o specie de planta suculenta, probabil originara din nordul Africii, folosita in medicina alternativa pentru proprietatile sale vindecatoare de cateva mii de ani incoace.

Scurt istoric

*Primele insemnari despre utilizarea Aloe vera de catre oameni apar in Ebers Papyrus (papirus medical egiptean) inca din secolul XVI I.Hr.. Potrivit unui studiu publicat in Jurnalul Indian de Dermatologie, in Egiptul Antic Aloe vera era numita "planta nemuririi". Se spune ca frumoasele regine Cleopatra si Nefertiti foloseau Aloe vera pentru a-si mentine pielea catifelata, iar Columb si Alexandru cel Mare au folosit planta pentru a le trata ranile soldatilor.

Pedanius Dioscorides, medic, farmacist si botanist grec mentioneaza Aloe vera si calitatile sale terapeutice in "De Mataria Medica", o enciclopedie in 5 volume despre substante medicale si medicina naturista, lucrare folosita de medici din intreaga lume timp de peste 1500 de ani.

Gaius Plinius Secundus (cunoscut ca Pliniu cel Batran), important autor roman si naturalist scrie despre proprietatile terapeutice ale Aloe vera in enciclopedia "Istoria Naturala", una dintre putinele lucrari colosale care au supravietuit din vremea Imperiului Roman.

In zilele noastre Aloe vera este mai populara ca oricand si este folosita pentru proprietatile sale terapeutice si nu numai in varii industrii ca cea alimentara, cosmetica si in medicina alternativa.

Despre Aloe vera

Aloe vera apartine Fam. Liliaceae, din care mai fac parte ceapa sau usturoiul. Dintre cele peste 400 tipuri de Aloe, cea mai eficienta este considerata Aloe barbadensis sau Aloe vera.

Secretul efectelor benefice ale Aloei consta in compozitia sa unica, alcatuita din apa in proportie de 99,5%, restul de 0,5% continand peste 200 de compusi activi, printre care: enzime (oxidaza, catalaza, amilaza, bradichinaza, celulaza, lipaza, alinaza, fosfataza alcalina s.a.), vitamine (vitaminele C, E, A, B1, B2, B6, colina, provitamina A sau beta-caroten), minerale si oligoelemente (calciu, potasiu, magneziu, fier, zinc, mangan s.a.), mono si polizaharide (glucoza, manoza, galactoza, arabinoza, aldopentoza, acemannan s.a.), aminoacizi esentiali si neesentiali, ignina, steroli (sitosterol, campesterol, lupeol), acizi (acid succinic si acid salicilic), antrachinone (aloina, barbaloina s.a.).

Componentele bioactive de baza ale Aloe sunt considerate polizaharidele, ele contribuie la o functionare normala a sistemului imunitar, la protejarea sporita a celulelor fata de stresul oxidativ si la tonifierea sistemului digestiv, influentand, in acelasi timp, si activitatea biologica a celorlalti compusi si largind astfel paleta de posibile efecte benefice asupra sanatatii.

Despre ACTIValoe®

Polizaharidele sunt considerate printre cele mai puternice imunomodulatoare de origine vegetala si, de asemenea, reprezinta cea mai instabila substanta in materia finala in cadrul prelucrarii speciei Aloe vera. Daca materia finala contine o cantitate mare de polizaharide, este garantat si continutul celorlalti compusi activi.

ACTIValoe® FORTE este un gel de Aloe vera de cea mai inalta calitate, intrucat garanteaza un continut standardizat de minim 10% polizaharide (eficiente din punct de vedere biologic) in fiecare cutie, fiind astfel unic pe piata. Daca luam in considerare faptul ca planta proaspata de Aloe vera contine in medie pana la 15% polizaharide, garantia a minim 10% polizaharide reprezinta o siguranta a bioeficientei acestui produs.

ACTIValoe® FORTE este un lichid limpede, nu foarte dens, deoarece densitatea gelului este data de structura fizica a celulelor din care se formeaza si, in plus, gelul nu este aditivat artificial cu agenti de ingrosare.

Dupa ani de cercetare si dezvoltare, Aloecorp Inc. si-a perfectionat metodele de recoltare si procesare astfel incat garanteaza mentinerea unei parti importante a materiei prime de Aloe vera cu o masa moleculara concreta la sfarsitul procesului de productie. Oamenii de stiinta sunt de acord ca, in general, cea mai mare parte a proprietatilor bioactive ale Aloei depind de prezenta polizaharidelor cu o masa moleculara medie si mare.

Dintre acestea, polizaharidele cu o masa moleculara de cca 50-200 kDa sunt cele mai eficiente din punctul de vedere al actiunii imunomodulatoare asupra organismului uman. Prin metoda patentata MAP (Modified Aloe Polysaccharide), Aloecorp Inc. a reusit sa tripleze ponderea polizaharidelor cu masa 50 – 200 k in extractul ACTIValoe® fata de ponderea lor in planta proaspata de Aloe vera: 30,13% fata de 10,20%, crescand astfel semnificativ eficienta sa bioactiva.

Comanda acum ACTIValoe® FORTE aici sau la unul dintre numerele de telefon:

+40 21-425.86.87
+40 724-582.769

*Sursa: Medical News Today
Livrare oriunde in tara, in maximum 48 de ore de la plasarea comenzii!
ACTIValoe® FORTE este un produs Barny's® Born in Canada: produse naturale de calitate superioara, cu substantele active testate clinic, concepute in Canada.
Pentru sanatatea ta zilnica: